Het reserveringssysteem voor de Horeca!

Wij zijn de Groeicompany een full-service marketingbureau met een focus op leisure, horeca en vastgoed. Wij creëren momenten om horeca & recreatie bedrijven verder te helpen, door ze onderscheidend en verleidelijk te maken. Met communicatie die klanten bindt, verleidt en ervoor zorgt dat ze terugkomen.

Een totaalconcept waarbij gasten zich thuis voelen

Bij leisureprojecten draait het – meer nog dan anders – om gevoel. Mensen willen hun vrije tijd op een fijne manier besteden en voordat ze kiezen om die vrije tijd bij jouw project door te brengen moeten ze overtuigd worden om bij jouw restaurant, vakantiewoning, hotel of camping te boeken. Door middel van een professionele huisstijl, ‘storytelling’ en inspirerende foto’s vertellen we jouw verhaal aan je gasten. Ben jij benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?

Van prachtige website tot reserveringsbevestiging

Leisure is een enorm brede en interessante markt. De Groeicompany heeft jarenlang ervaring met het in de markt zetten van leisure projecten in zowel binnen- als buitenland. We kunnen je helpen met het hele traject – van het omzetten van een idee naar een concept tot (particuliere) verkoop en het bouwen van een restaurant website, het implementeren van boekingssoftware en het verhuren van vakantiehuizen, campingplaatsen, hotelkamers en meer.

Betere zichtbaarheid en vindbaarheid online

Grootse ambities vragen om een goede online zichtbaarheid. Want zelfs met de allermooiste website, webshop of app is het niet vanzelfsprekend om de juiste doelgroep te bereiken. Onze internetmarketeers, contentmarketeers en mediabeheerders weten hoe ze uw website bij Google en Social Media in beeld moeten krijgen bij de door u gewenste doelgroep. En met gerichte e-mail mailingen kunnen we zorgen dat uw bedrijf ook regelmatig in beeld blijft komen om u klant te verleiden tot herhaalbezoek.

Het reserveringssysteem voor
de Horeca!

Er zijn tal van reserveringssystemen te koop. Vaak zijn deze duur of ongeschikt voor doeleinden, waarvoor u deze wil gebruiken. Reserverings.info heeft een eigen platform ontwikkeld, waarop u uw reserveringen gescructureerd bij kan houden. Door ondernemers en uiteindelijk voor ondernemers. Vanaf 2011 zochten wij naar een oplossing voor onze horecagelegenheid om de reserveringen te noteren. Belangrijk was dummie-proef, gebruiksvriendelijkheid en overzichtelijk. Door iedere keer updates uit te voeren, kwamen wij tot een geslaagd resultaat. Nu blijkt vanuit de branche, dat een soortgelijk systeem niet bestaat. Wij zijn van mening dat meerdere horecaondernemers baat bij het platform kunnen hebben en bieden dat dan ook graag aan. Reserverings.info is hetplatform die voor een voordelig tarief uw reserveringen kan structureren. Niet langer met de papieren, notities, kattebelletjes of aantekeningen in de telefoon aan het werk. Altijd bij u, 24/7 reserveringen aannemen of ontvangen en tal van andere mogelijkheden.

Ja, ik wil een afspraak om de mogelijkheden
door te nemen voor mijn bedrijf!